De omgeving

Het bungalowpark Aquahorst

De Waterhut is gelegen op het bungalowpark Aquahorst en heeft een unieke ligging, direct aan het water van het Wolderwijd (Veluwe Randmeren). U kunt zien dat De Waterhut mooi aan het open water ligt. Op het park is geen vertier, maar dat komt de rust wel ten goede.
De achtertuin aan het water
Het perceel is 310 m2 groot en de steiger komt daar nog bij met 110m2. Het huis is geheel vrijstaand. Het terras heeft een windscherm en een zonnescherm. Zo kunt u lang buiten zitten. De hoge heggen aan beide zijden zorgen voor veel privacy.
De voorkant van De Waterhut
Voor het huis is een hek. De bomen, struiken en heggen zorgen ook aan de voorkant voor veel privacy.
U kunt uw auto op de oprit parkeren, er is ook een parkeerplaats voor het huis en nog meer verderop in de straat.

Omgeving van park Aquahorst

Naast het park is het bekende kite- en windsurf strand Horst met Telstar Surfwinkel, verhuur en restaurant en de jachthaven Strand Horst. Voor een snelle maaltijd kunt u op loopafstand terecht bij Mac Donalds, een pizzeria, een wokrestaurant of de strandtent Telstar.
Harderwijk is een oud gezellige vissersstadje. Bereikbaar via een fietspad langs het water. In Harderwijk is het gezellig shoppen met zijn pittoreske straatjes, oude gevels, terrassen en een gevarieerd winkelaanbod. In Harderwijk is altijd wat te beleven. En natuurlijk is een bezoek aan het overbekende Dolfinarium de moeite waard.
Ermelo ligt vlakbij verscholen in de bossen van de Veluwe. U kunt moeiteloos dagen vullen met mooie fietsroutes (zijn aanwezig in de woning). Ermelo heeft een leuk stadscentrum met veel winkels en restaurants.
Op 5 minuten lopen is het fiets- en voetveer Horsterveer. Met deze veerdienst kunt u overvaren naar Zeewolde. De vaartocht duurt ongeveer 5 minuten. Dit veer geeft u de gelegenheid om een fietstocht te maken rond het Veluwemeer. Zeewolde heeft een leuk centrum met aan de haven een paar leuke restaurantjes.